Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2024. Vremea în Capitală.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 5 Octombrie

Vremea va deveni instabilă în jumătatea estică a teritoriului, unde vor fi înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, local descărcări electrice, pe arii restrânse intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. Astfel de fenomene se vor semnala la început în Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei și al Olteniei, apoi și în Muntenia, Dobrogea și restul Moldovei. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă, vor fi de 15…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp, cu o probabilitate mai mare în sud-est. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros și pe alocuri va ploua slab în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 20 de grade.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate începând din orele serii, când vor fi averse și descărcări electrice. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoza-meteo-Romania-3 Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2024. Vremea în Capitală.
Prognoza-meteo-Romania-5-Octombrie-2024 Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2024. Vremea în Capitală.

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.rowetteronline.de , www.meteoblue.com

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply